ARKITEKTTEGNET LYS

Når lys indgår som en naturlig del af husets arkitektur, fuldender det oplevelsen. Både den æstetiske, den komfortmæssige og den funktionelle.

Lys er med til at definere dit hjem.

Facetter af
lys og mørke

En lysplan fra Cintu udnytter de komplekse facetter omkring lysindfald, skygge og mørke til at fremhæve detaljer og skabe atmosfære.

Funktion og trivsel

Vi inddrager faktorer som døgnrytme, skiftende årstider og husets placering i forhold til verdenshjørner, når vi integrerer lyskilderne i arkitekturen.

Ved arbejdsstationerne i fx køkken, kontor og badeværelse vælger vi lysstyrker og farvegengivelser, som giver optimale arbejdsbetingelser en vigtig forudsætning for trivsel.

Specialister i lys og indretning

Som professionel indretningsvirksomhed med speciale i at skabe inspirerende rum, har Cintu mange års erfaring med planlægning af lyskilder og indretning med lys.

Arkitektonisk bevidsthed

Cintu arbejder med en høj grad af arkitektonisk bevidsthed og en stor faglig viden om, hvordan forskellige former for lys påvirker øjet og hjernens oplevelse af rum og funktion.

Derfor vil du som husejer opleve, hvordan vi omsætter lystekniske ord som lumen, kelvin og RA/CRI til en lysplan som understøtter arkitektens formgivning og er med til at gøre hjemmet smukt og rart at være i.

Det sunde lys

Lyset er afgørende for vores helbred. Det sunde lys påvirker vores velbefindende og er et vigtigt element til en sundere livsstil.

For at etablere den helt rigtige belysning, er det afgørende, at det naturlige lys og det kunstige lys tilpasses til rummet i den optimale balance.

Klar til elektrikeren

Lysplanen bliver til i et tæt samarbejde mellem Cintu, bygherren og husarkitekten. Bygherren modtager med lysplanen en udførlig teknisk beskrivelse af belysningen og anbefalede lampetyper samt en 2D-plan, som elektrikeren og elinstallatøren kan bruge som vejledning til elinstallationerne i huset.

Lysdesign fra Cintu

Cintu designer, projekterer og leverer komplette løsninger til indvendig og udvendig belysning, som er i harmoni med rummets arkitektoniske udtryk.

I tæt samspil med vores kunder designer vi den optimale belysningsløsning.

Hyrdebakken 246
DK-8800 Viborg
[+45] 50 76 36 50
CVR. 35 40 80 45