WineCollect

– bygget på passion for vin

Vi ønsker at forkæle vinen i de mest sublime rammer, hvor funktion og materialer tilsammen skaber et moderne udtryk med rene linjer og et klart budskab.

WineCollect består af et komplet koncept, som indeholder alt fra vinreoler, flaskedisplays, glasophæng, glasafskærmning ved køl til lagersystem med udtræk til vinkasser – og naturligvis lyssætning.

WineCollect er både designet og produceret i Danmark. De elegante reoler er opbygget af 10×10 mm kvadratisk stålrør i et matsort grid, hvor hver flaske præsenteres på smukkeste vis.

WineCollect produceres til perfektion hos Bang & Vejborg i Ryomgård, hvor alt forfines helt ned i detaljen. Displays udført i messing til glas og flasker supplerer elegant de lakerede reoler.

WineCollect tilbyder løsninger i alle størrelser. I den komplette løsning med lagerreoler sikrer solide udtrækshylder den optimale funktionalitet og rummer plads til 4 kasser.

WineCollect udføres som unika produktion, 100% efter kundens ønske og behov, og kan laves som både integrerede løsninger med køl, eller som enkeltstående reoler, displays eller møbler.

WineCollect

Vinbænk

Laves i to modeller – begge med en sort siddeplade i gennemfarvet matlakeret MDF, som også kan leveres som polstret læderhynde ved tilkøb.

Bench 30 – med plads til 30 flasker koster dkk 14.950,-

Bench 45 – med plads til 45 flasker koster dkk 17.950,-

WineCollect

Enkeltstående reol

Er udviklet i to modeller.
For både reoler og bænke er der ved hver flaske monteret sorte skridsikre fittngs, der sikrer flaskens position optimalt.

Model 40 – med plads til 40 flasker koster dkk 15.950,-

Model 62 – med plads til 62 flasker koster dkk 18.950,-

Hyrdebakken 246
DK-8800 Viborg
[+45] 50 76 36 50
CVR. 35 40 80 45