LYSDESIGN FRA CINTU

Cintu designer, projekterer og leverer komplette løsninger til indvendig og udvendig belysning, som er i harmoni med rummets arkitektoniske udtryk.

I tæt samspil med vores kunder designer vi den optimale belysningsløsning.

Vores fokus er altid at designe et funktionelt og udtryksfuldt lys, der skaber liv og identitet og som forbedrer velbefindende, humør og rummets atmosfære.

Teknologien inden for belysning er i rivende udvikling og bliver stadig mere intelligent og kompleks. Cintu er altid opdateret på den nyeste viden og teknologi. Vi ved alt om at designe og installere det rigtige lys, så det fremhæver rummets arkitektur og funktion.

 

Lys er vores passion, og vi er eksperter på området. Vi ved, hvordan lyset påvirker øjne, hjerne og krop, og vi har indgående viden, om hvordan det rigtige lys bidrager til en sundere livsstil.

 

Uanset om vi designer belysning til boligen, kontoret, butikken eller klinikken garanterer vi, at et lysdesign fra Cintu er i højeste kvalitet.

Det rigtige lys forbedrer nemlig både trivsel, humør og produktivitet, og kan også reducere hovedpine, irriterede øjne eller træthed.

Arkitektonisk bevidsthed

Cintu arbejder med en høj grad af arkitektonisk bevidsthed og en stor faglig viden om, hvordan forskellige former for lys påvirker øjet og hjernens oplevelse af rum og funktion.

Derfor vil du som husejer opleve, hvordan vi omsætter lystekniske ord som lumen, kelvin og RA/CRI til en lysplan som understøtter arkitektens formgivning og er med til at gøre hjemmet smukt og rart at være i.

Hyrdebakken 246
DK-8800 Viborg
[+45] 50 76 36 50
CVR. 35 40 80 45