Vores Projekter

Cintu er en rådgivende arkitektvirksomhed med speciale i at danne de bedste rum og rammer for trivsel og læring på skoler og efterskoler.

Vi skaber levende rum og rammer for moderne undervisningsmiljøer der styrker og udvikler skolens dna.

LEVRING EFTERSKOLE

OPTIMERING OG HELT NY FUNKTION

Overraskende løsning på en udfordring med stigende elevtal og nye fokusfag, udnyttede den eksisterende bygningsmasse og bevarede skolens sjæl.

Den gamle højloftede hal bliver til hyggelig og rummelig spisesal tæt forbundet med nyt køkken, etableret i den gamle dansesal.

Se mere her

BERNSTORFFSMINDE EFTERSKOLE

PLAN FOR FREMTIDEN

Med masterplanen er der blevet skabt et godt redskab til at udvikle skolen videre frem. Det er blevet klarlagt hvilke de af skolen, der skal udvikles og hvilke der er velfungerende.

Et af de forslåede projekter er en udvidelse af den eksisterende springhal, hvor en ny dansesal samt et stort fitnessområde vil kunne placeres.

BYGHOLM LANBRUGSSKOLE

SAMMENHÆNG OG FORBINDELSE

Helt nye muligheder og funktioner, skabt i hjertet af skolen – i den eksisterende bygningsmasse.

I hjertet af skolen bliver den gamle gymnastiksal åbnet til naturlig sammenhæng med hele skolen og og skaber et helt nyt multi-miljø.

Det nye rum skabt af den gamle gymnastiksal tilfører skolen en række nye aktiviterer og plads til foredrag, lektiecafe og socialt fællesskab.

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE

EN BYGNING MED SOCIALT LIV

Den nye bygning er lavet med et stort atriumrum, der skaber overblik og gennemsigtighed. Til at fortælle historien om skolen, valgte Cintu at placere et fotografi i 3 etagers højde af en pløjende traktor med måger flyvende bagved.

Til at skabe forbindelsen til rummet er mågerne fra fotografiet ført ud i rummet som nedhængte måger udført i metaltråd.

Hyrdebakken 246
DK-8800 Viborg
[+45] 50 76 36 50
CVR. 35 40 80 45